I´m Natalie

Hejsan :) Idag kollade jag på EDS:en och jag fick MVG på spanskan :D Jag kan inte fatta det :D Är så jävla stolt :) Dagen har gått bra, vi fick pannkaka till lunch :D Sen skulle jag och Sofia gå på ett engelska kp som började klockan 13.15 men vi troode det började 13.00. Så Sofia kom till mig, Karolin,Elin och Tova och frågade om någon av oss skulle på engelska kpt klockan 13.00 för då skulle i behöva springa för att klockan var typ 13.00. Jag bah ja, jag ska. Så vi fick slänga i sakerna i väskan och springa som galningar upp till engelskan... Sen när vikommer dit så ser vi att alla som ska på det kpt står utanför så vi bah nej, juste det börjar ju kvart över -.- Haha men annars har allt varit toppen ;) Ikväll tror jag att det bli inneandy träning :D Har inte tränat på hela veckan för att jag typ är förskyld, (stavas?). Men nu tror jag att jag ska ta och spela lite sims eller någe ;) Herrå :)


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100  

Dagens...

DAGENS VILL HA: Ett par vita converse
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne och en t-shirt ;)
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS LÅT: My heart is refusing me - Loreen
DAGENS PLANER: Skolan, Plugga, Träna
DAGENS ROLIGASTE: När jag och Sofia skulle till Engelska kpt ;)
DAGENS FUNDERING: När jag ska åka till sälen...
DAGENS KÖP: Inget än så länge ;)
DAGENS GODIS: Tuggummi om det räknas xD
DAGENS BEROENDE: -
DAGENS HUMÖR: Glad, för att jag fick MVG på spanskan :D


-

Hejsan :) Idag har jag redovisat steg 5 i spanska... Vet inte vad jag fick hon sa inte pisten på en gång, hon skulle försöka skeiva in den så fort som möjligt! :) Jag tror jag får VG ;)

är jag kom hem så städade jag först mitt rum så mamma slapp få hyper. Sen gick jag och la mig i soffan och kolla på tvn men det tog inte länge innana jag somnade. Sen vaknade jag klockan sju tror jag xD Då hade mamma kommt hem och så... Nu är jag iaf inte trött :D Blev ingen träning för min del idag :( Men om jag känner mig bättre imorgon så ska jag träna innebany då ;)
Nu är maten klar så nu drar jag och äter... Herrå :)

124 Kronor :D

Hejsan :) blir ett snabbt inlägg nu ska iväg till match ;) var och pantade morfars burkar fick 124 kronro för det ;) Har bara 18 SOPSÄCKAR kvar då xD kommer typ att bli 1000 kronor :D Natalie gillart ;)


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100


Herrå :)

Bion = Den bästa jag har sett!


Den här filmen får lungt 5/5 stjärnor!!!!!!!!
Så otroligt bra. Jag ska köpa filmen så fort den kommer ut! Den är rolig men i slutet kan man inte hålla in tårarna!

Haha jag och sofia satt och "grät" hela slutet! Tårarna bara rann ner för kinderna!
Det var tur att vi hann in xD Sofia skulle ta passfoto och sen skulle hon komma. Men det drog ut på tiden så mycket så Sofia fick åka därifrån för att hon skulle hinna till filmen. Sen nr hon väl hade kommit till bon så skulle jag köpa popcorn, då ver det en pappa och två baarn som ståg före oss. Ja dem skulle så och bestämma bio. Den ena ungen vill gå på en och den andra på e annan... Så ja det tog ju typ 5 minuter för dem. Så Sofia sa att nu måste vi gå, precis då så var det min tus så jag bah,
- NEJ! Nu när det äntligen är min tur!! Haha sofia bah okej så men vi kommer komma försent! Ja bah nejdå;) Sen så skulle jag ju fylla min dricka men jag hann bara fyla typ halva innan Sofia fick hyper och typ "skrek" att vi vart tvungna att gå. Så j man fick bara en halv dricka... :( Sen när vi kommer ner till biljetttanten så har jag händera fulla så jag säger till Sofia att ta biljetterna ur min ficka. Hon som typ kollar biljetterna gav oss värsta bitchblicken! Tillslut fivk vi fram dem. Sen när vi kommer in i salongen så ska vi komma vilken rad och vi ser ingenting! Sen ser vi att det står 6, Så då ska vi leta till rad 6. När vi väl har hittat den så är det massa folk som har satt sig till rätta och så sen så kommer vi i sitta minuten så alla får ställa sig upp och så xD Hahaha vi hann iaf till bion (Y) Det är så typiskt mig och Sofia ;)

Färg?

hmm... då var headern på plats! Men färgen blev ju helt fel nu! Vad ska jag har för färg? :)

"Hur många lingon finns det i värden"

Hejsan :) Idag var det ju skolan, fick inte så mycket gjort. men det var ju måndag plus att man fick sova en timme mindre igår så man blir extra trött! Idag ska jag fixa headern! Jag måste verkligen den är så ful! Hinner nog det innan bion :D Jag och sofia ska gå på "hur många lingon finns det i värden". Ska bli roligt ;) Men nu måste jag börja med headern om den ska bli "bra" Ses sen ;) Herrå ;)

20-0 XD

Hejsan :) Imorse var jag på innebandymatch mot något lag från Örebro, Haha dem var sämst! Vi vann med 20-0! Gjorde ett mål och typ 4 assister ;) Och sen så har man hunnit vara på fotbolllsräning oxå ;) Det blåste så mycket så det var jättesvårt att spela! Bollarna bara rullade iväg och så x)  Imogon är det skola -.- Och desutom så fick man sova en timme mindre idag... :(
herrå :) bloggar mer imorgon ;)

Pengar :D

Hejsan :) fårlåt för den dåliga uppdateringen!

Idag så var jag på fotbollsmatch på morgonen. Stog imål, och det var så jävla kallt ni kan inte örstå hur mycket jag frös! Det var ganska varmt ute och solen lyste men sen så blåste det asmycke! :(

Sen när jga kom hem fick jag ett "uppdrag" av mamma. Jag skulle städa trapphuset,skura och sopa det. För då skulle jag få 100 kr :D Inte så mycket men ändå det tog ju typ bara en kvart ;)

Har setat och letat stuga i typ sälen,fjällen eller någe. Jag,mamma,Patrik och Erika ska åka nånstans och åka skidor :D Om erika får förstås... Och jag hittade nyss en så jag sitter och väntar på att han ska komma hem, och att Erika ska åka hem från sin kompis och fråga hennes mamma :D

Imorgon så blir det innebandymatch med 96orna sen fotbollsträning med 96orna xD Sen tror jag att jag och mamma ska ner på stan och fixa ett busskort och sen typ på måndag ska jag och mamma till ba´nken och fixa ett bankkort till mig :D

Det kommer lite bilder på mina nya fotbollshandskar och lite till, och sen så kommer jag skriva om vad jag gjorde igår. Jag lovar jag höll på att spy!!!!

men nu måste jag kila men jag bloggar mer snart. Just det jag måste gå in på min dator och göra en ny header! Den jag har nu ser ju förjävlig ut! Men aja vi ses ikväll ;) herrå :)

min helg

Hejsan :) så här ser min helg ut ;)


Nu ska jag dra till skolan bloggar mer efter skolan, herrå :)

Ont i arslet...

Hejsan :) just nu sitter jag i bilen på väg hem från ??? Jag har skit ont i arslet! Har typ 3 MIL kvar... Aja vi vann iaf:-D 3-2, vi gjorde mål i 14 minuten ungefär;) var jag kommer hem så är det bara att packa sakerna till mamma för hon ska jobba hemma imorgon så då åker jag dit direkt efter skolan. Tror jag ska till typ stan och köpa ett par nya målvaktshandskar till typ fotbollen, ska stå på lördag och mina gamla ar jättedåliga! Hem kanske jag och mamma skulle fixa ett bankkort till mig nu när jag e 13. Tror det var allt jag ville säga xD eller det var mer tidsfördriv men skit it xD aja herrå:-)

Failad

Hejsan :) igen...

Min header jag gjorde blev helt failad så att jag får göra en ny imorgon eller i helgen. Nu måste jag dra ska på innebany mtach nånstans i sverige xD ganska långt bort iaf, kommer inte hem förns halv 10 kanske. Men jag bloggar mer imorgon. Herrå :)

Färgbyte ;)

Hejsan:) Nu ska jag byta färg på bloggen och göra en ny header ;) såjag bloggar mer sen :D
herrå :)

Black Woman

Hejsan :) Idag så har alltgått super :D Jag redovisade 9 i matte och fick SVART:D svart=MVG.  Sen så jobbade jag jättemycket med spanskan och det gick super :D På ph så berömde Malin mig jättemycket om att jag hade varit så duktig i spanskan :D Känner mig stolt :D Sen när jag kom hem så tänkte jag jobba lite med matte men jag hade så mycket på skrivbordet så jag fick inte plats så jag började plocka bort lite saker. Jag rensade hela mitt rum och sen så började jag organisera upp sakerna i mitt lilla föåd xD Det gick oxå jättebra :D Men klockan åtta så orkade jag inge mer så allt som var kvar fick stå kvar, får fixa det imorgon ;) herrå :) 


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Ja den här bilden är en klyvöppning i ett ...

mms_img54120 (MMS)

Ja den här bilden är en klyvöppning i ett blad XD men asså vad tror man att det här är? xD


Hejsan :-) det får bli en mobilblogg nu ;-...

Hejsan :-) det får bli en mobilblogg nu ;-) idag så var jag och sofia på stan. Hittade 3 linnen ett pennskrin och två pennor. Bilder kommer imorgon har inte tid idag. Imorgon så tror jag att det blir tåg till plugget. Sen så har jag ph imorgon så jag slutar inte förns 3 -.- Men jag bloggar mer under dan imorgon om jag har tid, men man har ju alltid tid att blogga så :-D men nu är jag hemma så jag ska ta och gå in nu. Jo föresten spelade nyss match och vi vann den med 9-2. Släppte in två mål :-( men det bvar inte mitt fel, för backarna stog bara och kolla. Men men vi vann iaf :-D nu måste jag dra herrå:-)


Hejsan :-) idag så ska jag och sötaste Sof...

Hejsan :-) idag så ska jag och sötaste Sofia ner på stan efter skolan :-D ska köpa ett nytt pennskrin och lite nya pennor. Jag tror att jag ska köpa en långärmad tröja också ;-) Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska kom ut till bilen så vi kan åka till idrotten. Hoppas att vi ska göra något kul! Men inte handboll jag ber det är så jävla tråkigt!! Desutom när man har ont i armen efter sprutan igår ;-) men jag bloggar mer ikväll <3 kanske blir någe inlägg under dan till och med :-D men vi ses sen, herrå :-)


Foto :)

Hejsan här kommer några fula bilder som jag har tagit!

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Nu ska jag designa älskades blogg ;) Fler inlägg kommer imorgon :)

Hejsan :-) det här bara ett test inlägg om...

Hejsan :-) det här bara ett test inlägg om det fungerar att mobilblogga ;-)


Hur är detta möjligt? :o


Jag överlevde :D

Hejsan :) Jag överlevde sprutan :D Haha det gjorde inte så ont som jag trodde :P När dem ropade upp mig så höll jag på att dö! Man fick gå in och sätta sig i en soffa och vänta på att det var sin tur, Sen så sa hon nästa och det var ju jag. Då fick man gå in i ett rum, ett typiskt tråkigt "läkarrum". Så fick man sätta sig på en sån där säng eller vad det är xD Haha när jag kom in så försökte jag se sprutan fast jag ville igentligen inte det :P Sen så frågade hon typ vad man hette och när man fyllde år och så sen så tog hon sprutan :o Sved bara lite när hon sprutade in gleggan i muskeln men annars gjorde det inte så ont :D Sen fick man gå in i ett annat rum i typ 10 min så dem såg att man inte mådde dåligt. Sen var det hemska över :D

Jobbade skitmycket med spanskan idag! Det gick väldigt bra :D Tränade mest glosor men även nått arbetsblad ;) Sen tog jag bussen hem till mamma bara för att pappa jobbade och jag ville inte sitta i skolan 1.5 timme efter vi har slutat. Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem.

Min tidning: Innebandymagazinet hade kommit idag och så satt jag och läste den tills jag kom till sista sidan där jag hittade en länk till deras hemsida och massa kuliga saker :D ALLA MÅSTE GÅ IN PÅ LÄNKEN NEDAN OCH KOLLA PÅ DET KLIPPET! DET ÄR SÅ JÄVLA SJUKT HUR MAN KAN VARA SÅ GRYM!

http://www.youtube.com/watch?v=cmdrRKjfrKc&feature=player_embedded   <--------- KOLLA!

Haha nu måste jag träna xD Vill ju kunna göra sånna där grejer xD Hahha det är nog en dröm jag kommer att få ha ett bra tag framöver... :( Men nån dag i mitt liv så ska jag vara bättre än han! :H

Nu ska jag fota lite sen ska man vara lite social när farmor och farfar är här ;) fick nyss lite pengar :D 240 krornor tror jag xD

Lite bilder kommer sen ;) Herrå :)

19:17

Hejsan :) Har precis kommit ut från dushen, och nu ligger man och kollar på det sista avsnittet (stavas?) av solsidan. :( Hoppas att det kommer en till säsong av det!

Idag så har jag spelat match, vi vann med  5-1. Det var sista seriematchen i den serien och vi har bara segrar :D Hem och äta och sen kom kusinen över en stund. Sen så är det bara iväg igen till fotbollsträningen.

Imorgon så kommer jag typ dö!!! i ska ta en s..s....ruta :S Jag kommer att dööööööö!!!!!

Bloggar mer efter skolan imorgon om jag överlever.... Herrå

Some cards, One pictures


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Bilder från igår ;)

Hejsan :) jag tänkte lägga ut bilderna sen igår när jag städade mitt rum bara för att det vart så fint :D
 
 
 
 
 
Hahah mobba inte den obeddade sängen xd


Det ser inte lika fint ut på bild som det är! :)

På väg till icamaxi;)

Hejsan:) förlåt att jag inte bloggade igår men jag höll på att fixa mitt rum och vi var inte klara för än 10 och då var jag jättetrött! Men iaf idag kommer det mycket bilder från igår;) nu måste jag ha in på maxi så vi ses sen när jag kommer hem;) herrå:)

16 Mars

Hejsan :) Idag har jag bara jobbat spanska... Men jag redovisade det och jag fick G :D (man kan bara få IG eller G) Sen så har jag gjort väldigt mycket i min bok på steg 5 :D Ska försöka att redovisa det nästa vecka ;)

Hade fotbollsträning idag, det var hur skönt som hellst ute! Runt 5 grader ute :D När jag kom hem så hoppade jag in i duchen och sen så fotade jag lite ;)


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Nu måste jag hoppa i sängen och kolla på film :D Är skittrött! Herrå :)

-----------------------------

Hejsan :) Förlåt att jag inte bloggade igår men jag orkade värkligen inte! Idag hade jag ph-samtal. Då slutar jag inte förns 3 -.- Nästa vecka sa Malin att jag inte fick jobba Svenska eller Engelsaka. Bara för att jag ligger efter i min terminsplanering i Matte och Spanska -.- Jag hatar Spanska, finns inge värre! Ikväll är det fotbollsträning, ska inte vara med så mycket men det är teori typ halva tiden och sen ska i träna löpteknik! Men jag har ont i knät och så är det innebandymatch ikväll så jag ska nog inte vara med så mycket!



Igår så följde Sofia med mig hem för att hon skulle med till träningen och fota :D Men sjävklart så tog kameran slut på batteri så det blev inte så mycket bilder... Men hon filma lite på mobilen iaf. Hon skulle fixa en film men det gick inte så bra, Tror hon skulle göra klart den idag så då kanske jag lägger in den på bloggen imorgon ;) Innan så bakade vi kladkaka, men sen så skulle jag lägga ut bilderna efter träningen men eftersom att kameran inte hade någe batteri så får ni dem nu ;)
Blev ingen bra bild på kladkakan bara på SÖTASE Sofia! <3

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Förlåt Sofia men du är ju så sööööt!<3


Men nu måste jag gå och fixa i ordning mig så vi ses imorgon ;) Herrå :)

Igår+idag lite kortfattat ;)

Hejsan :) orkade inte blogga idag så jag tar det idag istället ;)

¤Först på innebandy match som jag stog i mål på. Blev 4-0 tror jag ;)
¤Sen hem och äta och sen vidare till fotbollsmatchen som vi vann med 1-0 :D
¤Sen hem äta god mat och sen kolla på Melodifestivalen :D Eric vann ju såklart :D
¤Sen efter det så låg jag och chattade med Erika, gabbe och daniel :D Skit kul xd
¤Klockan 12 gick jag och la mig för jag skulle ju upp tidigt idag :P

Idag "Söndag"

¤Vakna klockan 8 och iväg till match ;) Vann med 4-3 :D
¤Hem äta och sen sätta sig vid min POLARE (L)

Nu sitter jag och chattar med Erika,Gabbe och daniel igen ;) Träning klockan 5 ikväll så det kanske, KANSKE blir ett inlägg till ikväll :)

Herrå ;)
 
Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Haha en liten drogad bild på min älskade Frida (L)

490 minuters.. :S

... Träning/ Match den här helgen :S Haha hur fan ska jag orka ?

Hejsan :) idag så hade vi ett prov på örat ;) Jag tror att det gick ganska bra. Eller jag hoppas ;) Tåg till pappa mamma slutade tidigare så det var bara att packa mina saker och sen kom mamma. När jag kom hem så rensade jag min pärm för att man kunde inte stänga den så jag tog en ny och då passade jag på att tömma den på gammalt skit ;) Sen fick jag typ nån hjärnskakning för jag blev jättesugen på att rensa mitt rum!? Hahah jag vette fan vad jag fick den konstiga idéen från xD Aja mitt i allt fick jag ett sms av Felicia som undrade om jag skulle kolla på A-lagets match, Såklart jag ville det var ju kvartsfinal :D Och dem vann :D 4-2 :D Så nu väntar semi i Stockholm tror jag xD

Imorgon så är det först en innebandy match sen hem slänga i sig nått att äta, byta om och sen vidare till nästa match som är en fotbollsmatch xD Sen på Söndagen så börjar dagen med en innebandy match sen kanske jag ska stå i mål för 99orna. Klockan 17 så är det fotbollsträning i 2 timmar så jag vette fan hur jag ska orka xD Men nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag lyssna lite på musik och chatta :D Bloggar mer imorgon efter matcherna ;) Herrå


-----------------------------

Hejsan :) Idag har jag varit i skolan med min "favvo lärare"... Jag och Sofia satt och lekte den sista timmen xD Om jag sa Anna tex så måste hon säga ett namn på A eftersom att Anna stutar på A. Hoppas ni fattar xD Det är ett tips om ni har tråkigt ;)

Aja men iaf när vi skulle ta tåget hem så kom jag och Sonia ner lite före Tova så vi gick in i en vagn och sen börjde vi oss ner så hon inte skulle se oss :P Så hon sprang runt hela tåget och letade efter oss  xD Hon var till och med in i den vagnen där jag och Sonia satt men hon hittade oss inte. Efter typ en kvart så hittde hon oss :( Haha jag och Sonia tyckte att det var skitkul medands Tova var skitsur :D

Blir ingen träning idag för jag ska vila ikväll så det blir väll en god kvällsmat och sen basta lite ;) Kanske ska blogga lite mer ikväll ;) Men jag lovar inte :P Nu ska jag iaf gå och äta herrå :)

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

(inge bra bild men det känns så tomt utan, jag har ju laggt ut mina favvobilder så då kan jag ju inte lägga ut dem igen...)

Dagens failbopsar ;)

Hejsan och välkommen till min nya kategori ;)

Dagens failbop 1:

I skolan så hade sofia massa med dokument som han tyckte låg i vägen på datorn. Jag sa till henne att ordna dem i mappar, och då skulle vi börja... Hon började med en mapp som hette Kurs och sen drog hon över alla dokumenten som hörde till kurs, bland annat vårat kursarbete som var JÄTTEVIKTIGT!! Sen när hon dragit över alla så tog hon bort dem, sen när hon gick in i den mappen så var dem inte där :o. Det var ju as viktiga papper som hon precis hade raderat :S Hon höll på att börja gråta och jag satt där och asgarva xD


Dagens failbop 2:

Pappa hämtade mig vid tåget, och så frågad jag om vi kunde skjusa hem Tova, han sa ja. Sen så när vi hade lämnat Tova och är på väg hem så svänger han in på vägen till Sonia. Jag bah frågade vart han skulle,
-Ja vi ska väll lämna av Sonia eller?

- Nej hon åker med sin pappa!! xD
 pappa bah jaha men jag trodde hon var med -.- Man bah eee? Man ser väll  om det är 1 eller 2  
 personer i baksätet eller??

Har lite att prata om ;)

Hejsan :) Igår så bloggade jag inte för att jag hade både innebandyträning och fotbollsträning. Men jag ska blogga mer idag :D Dessutom har jag kommit på en ny kategori som jag SKA ha med på min blogg ;) Dagens failbop Haha xD Jag och sofia kom på dte idag, mer om den nya kategorin kommer senare, efter träningen ;) Men iaf idag redovisade jag kursen :D Fick MVG på Historia men jag satsar på VG, Och VG på religion fast jag satsar på G :D Men på biologi vet jag inte riktigt vad jag fick ;)

Men nu måste jag gå och byta om ska till fotbollsträningen här i regnet ;) Haha ha det så bra så länge! Herrå :)

Varför ska man skriva en rubrik?

Asså igentligen varför ska man skriva en rubrik?? Man kommer ju ändå inte på någon vettig rubrik!!!

Så då har man ätit oxå ;) Idag så var det första skoldagen på länge... Ganska seg dag! Haha men när vi skulle gå till bussen så peta Tova mig i ögat så jag gick och blundade med ena ögat, och då höll jag i mig i Sofia. Sen är det ett staket man ska gå över, det kanske är 30 cm. men nu när det är snö så är det som en "ramp! upp och ner. I alla fall så halkade jag till och då hängde jag mig i Sofia så vi höll på att ramla ner i snön. Haha fick fett ont i revbenen xD Det är inte lika kul och berätta det som när det var xD Och på tåget hem så åt Tova mer choklad än vad jag gjorde o.O Amasing, eller stavas det så? xD Ah skit samma :P

Nu kommer mamma snart och hämtar mig så slipper pappa sjusa in mig till träningen när mamma ändå åker förbi här ;) Det skulle komma två tjejer och kolla på våran träninge sen imorgon skulle dem hålla i träningen. Hoppas den blir rolig!! NEEEEJJ!!! Kom just på att det är typ någon styrketräningsmojsegrejs efter träningen!? Aja får väll stå ut xD Nu måsta jag byta om så vi ses väll ikväll eller imorgon ;)

Herrå ;) får inte glömma det :P

Ny kategori, eller?

Hmm... Jag tror jag har kommit på en ny kategori! Dagens träning, haha tränar ju alla dagar utom fredag och lördag xD Men nästan alla som rider har ju en kategori med dagens ridpass eller vad dem brukar heta, Så då kan ju jag göra en som heter dagens träning/ match :D Kanske inte så kul för er som inte gillar sport men för er som gör det så hoppas jag att ni gillar det ;) Ett till inlägg kommer när jag har ätit, maten klar nu ;)

Herrå så länge :)

Top 5 låtar


Sara på foto ;)

Hejsan :) Då har man precis varit ute och fotat lite med kusinen ;)

Foto: Emil (kusin)
Kamera: Nikon D3100

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Haha, tror att Sara tyckte att det var jobbigt att vara modell xD

Match,träning, TRÖTT!!

Hejsan :) idag var jag ju på match, tidigt... Aja spela roll vi vann ju iaf :D 6-1 blev det, Men Felicia gjorde ett mål spm blev bortdömt -.- Så det skulle ha blivit 7-1 Men men sånt är livet..xD Jag gjorde ett MÅL :D, haha fett stolt :D Det var ett frislag ganska långt upp i banan och då tog lisa det och passade mig och då såg jag att det var en liten lucka på vänster sida så då sköt (stavning) jag där :D
Sen så typ i sista tror jag det var så fick vi ett precis samma läge men då passade jag Lisa och hon satte den :D

På vägen hem så hade jag ont i huvudet och så var jag trött, Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar ;) Sen blir det väll att byta om till fotollskläder och åka iväg igen och träna lite fotboll ;)

Nu är maten klar så nu ska jag och äta herrå ;)

Hmm...

Hejsan :) Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har inte bloggat så mycket, för att jag inte vet  vad jag ska skriva om xD Vad tykcer ni att jag ska skriva om eller skriva mer om? ;) Skulle bli sjukt glad om ni kunde komma på lite saker och skriva om :) Imorgon så är det samling klockan 8 -.- Match mot..? Hahah kommer inte ihåg xD Men vi vinne iaf :D Nu ska jag packa i ordning mina saker så slipper jag göra det imorgon ;) Herrå,LOVAR att blogga mer imorgon!! :D


Orkar inte ladda in några nya bilder, Men jag ska försöka lära pappa fota på typ 10 min xD Så han kan ta lite bilderpå matchen imorgon ;) Herrå :)

-

Hejsan :) Just nu så sitter jag och kollar på EM i friidrott ;) Har precis ätit :D Det var super gott :D Idag så har jag och Emil (min kusin) Varit ute mellan våra hus på en "parkering" och spelat lite innebandy ;) Haha sen så kom det en gubbe med en hästtransport och skulle till våran granne (emils pappa/pappas brorsa) ;) som vi gömde oss för men Emil var så jävla osmart och började och kasta snöbollar mot honnom och skriva Arne,Arne -.-  Men nu tror jag att jag ska göra en ny heasder till min testblogg ;) Och om den blir bra så kommer den nog in här ;) herrå :)
Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Rubrik..

Hejsan :) just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, han skulle och titta på något jobb.  Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Jo när jag kommer till pappa så ska jag spela xbox 360 :D Jag har en sån där kinect eller vad det heter xD Det är skitkul!! :D

Hahaha jag vill så gärna åka någonstans och åka skidor så just nu kollar jag om det finns några lediga stugor :D Hittade en som var helt perfekt ;)


Just nu har jag inge mer att säga, så vi ses ikväll :) herrå.

Trött...

Hejsan :) Idag var jag ju hos pappa, fick gå upp klockan 7 -.- Men när jag kom till pappa så somnade jag i soffan. Hahaha pappa och farfar fällde ett träd och sågade as mycke med motorsåg men jag har inte hört något :D När jag hade vaknat åkte vi handlade, Fick 100 kronor av farfar så jag köpte lite godis ;) Sen när vi hade ätit så åkte vi skridskor :D Det var kul, isen var perfekt!! :D Sen så hem och till träningen :D Nu ska jag hoppa in i duchen och sen ska jag packa till pappa imorgon :D


Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100

Ååhh du är så söt Tessie (L)

Hos pappa

Hejsan :) idag så är jag hos pappa för mamma jobbar och jag ville träffa pappsi :D Fast jag ska ju till honnom men ända ;) Nu har vi precis ätit och vi ska dra någonstans och åka lite skridskor :D Bloggar mer senare ;)

Gammal bild, hade ingen bättre på pappas data :/

Tjaaao

Saknad...

Åhh jag satt bara och lyssnade på musik när det plötsligt känndes som om jag skulle börja gråta. Jag saknar dig så mycket att det finns bara inte!! Även om vi skulle träffas nu skulle jag sakna dig när du gått direkt. Går inte att beskriva hur mycket du betyder för mig!! Du är inte bara min kusin du är allt!!!
Jag vill bara säga att jag älskar dig vad som än häner mellan oss!!!! (L)




Vi är som vi är det kan ingen ändra på. Och jag och Erika är FINAST!!!

Svar på tal XD



"varför är du så jäkla het???"

Svar: Hahhaa Anton XD ja vissa föds med det XD Synd att det inte blev du dåe :/

Svaren till frågestunden ;)

Favoritfärg: Min favorit färg är nog blå,vit och svart :)

Hur gammal är din hund?
Jag vet inte riktigt men jag tror runt 7-10 år ;)

Hur kom du på att börja blogga?
Jag vet inte, jag har hafft massa bloggar!!

Varför valde du just den kameran du har?
För att jag känner flera som har en sån och tycker att den är väldigt bra!

Hatar du någon just nu?
japp

Ska du med på ridlägret i sommar som vanligt?
Jag vet inte riktigt, men jag vill :D

Bästis?
Har flera.. Men om jag måste välja en så är det Erika... <3

Favvo låt?
hmm... Jag tycker att Be what you wanna be med darin är mysig :D

En miljon eller ett slott?
En miljon :) vad ska man med ett slott till? :P

Roligaste kompisen?
Jga tror att det är Sofia x) det händer att hon gör bort sig ibland och då kan man inte låta bli att skratta.. :D <333

Statistik?
Inte så jättebra...

Favorit affär?
H&M  för där hittade jag min älskling jeans :D

Vilka bloggar läser du?
Sofias,Erikas,Emmas och typ allas i innebandylaget och fotbollslaget :P

Vad är ditt fullständiga namn?
Natalie Johanna Maria .......

Bästa datamärke?
Sony Vaio :D

Bästa film?
Vet inte, men humor ska det vara XD

Bästa bok?
Som jag vill vara!!! Måste läsas!

Bästa tv-serie?
Hmm... Jag vet inte har många men jag tycker att solsidan är en av dem bästa :D

Bästa låt?
Tonight (I´m fucking you)   I just had sex    Hotel room service är oxå väldigt bra!

Hund eller katt?
haha jag vet inte har ju båda och älskar båda djuren lika mycket, dem är så mysiga :D

Varför valde du just blogg.se?
2 Kompisar jag träffade i min klass första dan typ hade sin blogg där och tyckte att det var jättebra så jag ville testa och jag tycker att det var enkelt och att designen blev snygg bara man kunde designa den ;)

Bor du i det där vita huset du la ut förut? eller är det en stuga? det var fint iaf?
Det ska bli våran "sommar stuga" men den är inte klar än. Eller jag vet inte om vi bara ska bo där på sommaren eller hela året om :)

Är dina föreldrar skilda?
Ja det är dem....



Hoppas att ni blev nöjda med svaren ;)


RUBRIK!

Hejsan :) det blev inge mer blogga igår bara för att jag hittade mitt Sims fritid så jag satt och spelade Sims helakvällen XD Tror jag ska blogga idag i stället för att spela Sims ;) Igår så var jag ju med Sofia och vi hade det bäst som vanligt ;') Sen så skulle vi åka och köpa ett nytt Sims. Vi åkte runt i nästan hela Svergie för att hitta ett jävla sims, men gjorde vi det NEJ. Varför ska Sims 3 finnas :@ Ikväll är det fotbollsträning (Y) jag måste värkligen träna jag blir så trött när jag inte tränar :P

Gjord i picasa 3 och picnic :D


Herrå ;) måste bli ett till inlägg ikväll oxå ;)

Sims :D

Hejsan :) Just nu ligger jag och Sofia i sängen med en varsin dator och spelar SIMS :D Haha Sofias dator är fett mysko XD Hon spelar sims på sin dator men skivan ligger i fodralet :S Hon behöver inte ha skivan i XD Idag så ska vi till Media Markt eller något och köpa sims :D Bloggar mer när jag kommer hem sen ;)


Haha fina bilder från igår XD

RSS 2.0