---

Hejhej :) Idag är det ju morsdag, men mamma fick inget... Eller jo ett grattis :P Idag har jag varit på match, vi vann med 4-2. Annars så har jag inte gjort något. Imorgon är det skolan... Sen så är det träning ikväll :) Nu ska jag kolla klart på solsidan och sen gå upp och kolla på nån film ;)

Natti natti ♥

På med tvn allihopppppa !

Justfan alla måste sätta på tvn nu!! Och 3:an..


Då undrar ni säkert varför och då svarar jag för att det är final  Champions league final, FC Barcelona mot Manchester United. Och alla måste se när min kusin blir ledsen och ser Manchester förlora!!!!!!!  

Haha vad väntar ni på? ;)

Nytt

Hejjsan :) Idag så var jag och pappa på markanden. Fyndade lite smått och gått ;) Efter det så åkte jag och pappa till stadium outlet, hittade en tröja :D Just det vi var ju på jula oxå ;)


7 stycken för 50:- På marnaden

49:- På Jula

100:- På marknaden

40:- På marknaden

20:- På marknaden

400:- På Stadium, ord prs 1100:-



Fisk.... Mums ?

Tidigare idag så var pappa och hämtade fisk hos min farmor och farfar. Och jag vart bara tvungen att ta kort XD Om du tycker att första bilden är äklig så ska du inte kolla mer!







Mums...... *spyr*

Haha jag höl på att dö av stanken! Tur att jag inte tycker om fisk, för nu lär jag inte äta det!

Bilder

Emil kom över och nu sitter vi och kollar på talang. Vi har varit ute och spelat fotboll. Blev några bilder på blommor :)





©Foto: Jag
   Kamera: Nikon D3100

Äntligen

Hejhej... Idag så var det skola... Men det är iaf Fredag :D Jag redovisade Engelskan, det gick väll bra. jag fick VG. Igår så bloggade jag inte för att feter skolan så åkte jag med Sofia till stallet. Jag fotade henne och så. Sen när jag kom hem så vär klockan rätt mycket och så somnade jag ute på soffan. Det var väldigt skönt faktiskt!

Efter skolan så åkte jag och pappa till Expert och jag köpte ett stativ. Det kostade 599. Äntligen får jag mitt älskade stativ! Det nästa som väntar inom "foto" är ett nytt objektiv ;)

Omorgon om det inte regnar så kanske jag och pappa ska åka in på marknaden ) Få se om man hittar något :)


När jag var med Emma till stallet, hmm... det var i Måndags. Så fotade jag henne och Tindra. Men jag hade ju ingen usb-kabel så jag kunne inte lägga ut bilderna då men jag lägger ut dem nu i stället ;)

Nej det blev inga fina bilder. Eller jo jag tog väll några fina med Emmas kamera men jag kan inte komma in på emmas blogg så jag kan inte ta dem... Men aja om ni vill se dem så får ni gå in på henne blogg. Nu ska jag fota lite och sn så är det fredagsmys :D Snart kommer kusinen över oxå ;)

Visste du att...

Kiwi är en frukt!

Fel!
Botaniskt sett är kiwi ett bär, det finns olika sortes kiwi av varierande form, hårighet, sötma och c-vitamininnehåll


Guldfiskar kommer bara ihåg saker i tre sekunder!

Fel!
Att guldfiskar bara har några sekunders minne är bara en myt. Det hävdar forskare vid universitetet i Plymouth i England sedan de grundligt undersökt akvariefiskarnas psykiska kapacitet. Deras exprimet visade att guldfiskanas minne sträcker sig åtminstånde tre månader bakåt i tiden och att de dessutom har både tidsuppfattning och frmåga att lära sig saker.

Pistaschnötter är nötter!

Fel!
Pistaschplantan bär stenfrukter. Så det vi kallar för nötter är i själva verket fruktkärnor


Godmorgon

Hejjj ;) Nu ska jag snart åka till idrotten. Det blåser asmycket... :( Som sagt vi ska spela fotboll, jipppi :D
Ikväll bli det träning om jag inte har ont i hälen. Nej nu måste vi åka, herrå :)

Efterlysning!

Nu är min design så gott som klar. Lite smått kvar bara men det skulle Sofia fixa imorgon :)

Ekterlysning: En usb-kabel til en Nikon D3100 (En systemkamera för amatörer som inte vet ;)haha)
Singnalement: En lång svart sladd, med en grejlängst ut. Haha misssstolk...

Maila eller ring mig om ni ser honnom springande på stan!

Med Vänliga Hälsningar // Natalie 

Hejj :D Idag har vi haft ledigt från skolan :D Jätteskönt med sovmorgon! Jag följde med Emma ut till stallet, vi tog hand om tindra ;) Jättemysigt. Vi gick en promenad i skogen och mös med henne. Sen kom mamma och hämtade mig och Emma. Nu har jag precis ätit glass med blåbär, Mums! Det blev massa bilder och filmer och så men jag kan inte ladda in dom på datorn för att jag har tappat bort min usb-kabel... :( Aja nu ska jag sova... Imorgon blir det idrott ;) Fotboll står på schemat :D
Natti natti :) 


Nu har jag tagit mitt förnufft? till fånge!

... för att börja blogga igen! Sofia ska fixa min design+Header så fort hon har tid :D Så den kommer bli fin nu när jag ska sätta igång igen :)

Idag kom jag hem från Falun. Har varit där med skolan hela veckan :) Det var riktigt mysigt! :) Vi hade bild, NO, Syslöjd, Träslöjd och så hade vi ett ute pass ;) Syslöjden tycker jag gick bäste och träslöjden totalt sämst!!! Sov med Elin i ett rum :) Nu ska jag packa upp sakerna och fota lite, jag har inte fotat på aslänge! Bilderna kommer upp senare om det blir några fina ;)

Design..

Hejj, igen... Om ni undrar så ska jag inte ha min design så här! Jag ska göra en ny header och byta barkrundsbild eller vad ni vill kalla det och lite så ;) Jag gör det så fort jag kan :)


Random? Inte vet jag

Hejjsan :) Idag så har jag varit i skolan, jag fick faktiskt ganska mycket gjort trots att det var Måndag. Bland annat ett projektprov ;) Det känndes bra :) Efter skolan så åkte jag hem en snabbis och sen tog jag bussen ner på stan :) Kan visa vad jag köpte efter träningen om jag hinner annars kommer det upp imorgon :) Nej nu måste jag byta om, vill inte komma för sent till träningen :)

I´m Bin Ladin


Boktips ;)



Asså den här boken är så jävla bra! Jag köpte den i sommras när jag åkte utomlande och den är jättesliten. Jag har läst den en gång och jag håller på att läsa den andra gången nu. Hin som skriver den skriver jättemånga bra böcker! :D

Det här handlar boken om:

Jessica är 15 år när hon mister sin oskuld och blir gravid. Omvärlden försöker övertala henne att göra abort, men efter mycket övervägande bestämmer hon sig för att behålla barnet. Pojkvännen drar sig undan i panik och hennes föräldrar förstår inte alls hennes beslut. Men hon finner stöd hos bästa väninnans mamma, som också hon väntar barn. Det blir ett möte mellan två kvinnor över generationsgränserna.
Jessica är 15 år när hon mister sin oskuld och blir gravid. Omvärlden försöker övertala henne att göra abort, men efter mycket övervägande bestämmer hon sig för att behålla barnet. Pojkvännen drar sig undan i panik och hennes föräldrar förstår inte alls hennes beslut. Men hon finner stöd hos bästa väninnans mamma, som också hon väntar barn. Det blir ett möte mellan två kvinnor över generationsgränserna.


Gå in här för att läsa om alla hennes böcker :)
http://www.katarinavonbredow.se/bocker.html



Bästa låten (Y)



Haha jag verkligen älskar den här reklamen! :D så skön :)

Mobil,Skor och MVG :D

Hejsan.. Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera dn sista tiden men det är för att fotbollen har dragit igång med 3 gånger i veckan och så är det gansa mycket i skoln nu när det börjar närma sig slutet och jag har gansa mångasteg kvar och redovis så det kommer att bli lite dålig uppdatering men jag ska försöka blogga så ofta jag kan :)

Men iaf medans jag har varit "borta" så har jag fått en "ny" mobil...
 Nej den är inte ny jag har min gamla mobil för att min älskling blev... Stulen :'( Det var i fredags i skolan som denna tragiska hänndelse inträffade... Min älskling. Aja jag ska väll försöka överleva ;) Jag får ett nyss simkort i slutet av vecksn med samma nummer som jag hade förut ;)

Sen så har jag fått ett par ny fotbollsskor :D

Dem är snygga och sköna :D




Idag så hade vi idrott, det var orgentering. Jag och Karolin var bäst :D Jag tror vi får svart ;) Sen så hade vi en föreläsning om träslöjd som vi ska ha i Falun :D Vi skagöra en leksak som ska ha någon rörlig del. Men jag vet inte vad jag ska göra... Maten smakade piss om vanligt , desutom såg den ut som spya! Jag hade PH-samtal idag oh då redovisade jag steg 11 i Matte och jag fick MVG :D Så jävla stolt :P Så nu hr jag bara 10 och 12 kvar den här terminen :D

Idag är det träning men jag ska int gå. Är fett trött och så har jag spelat 4 matcheri Lördags, tränat igår och sen så har vi matcj imorgon och på torsdag så är det träning så jag hoppar den idag.

Och idag SNÖADE det här :o Dt som är vår nu och så snöar det här, inte bra! Men nu lyser solen så jag hoppas att det inte blir någe mer snö på ett tag ;)

Ja det var väll det jag ville berätta :P Blev ganska långt så hoppas ni orkar läsa, men det gör int jag så det kanske finns några stavfel men det får ni stå ut med :P Herrå :)

RSS 2.0