♥ Hejdå Bannybulla och Emma ♥

Hejsan :) idag har jag varit i skolan.. Lika tråkigt som vanligt... Men det var sista gången jag såg Sofia och Emma på typ över en vecka...♥ Ja vi vet inte hur vi kommer att klara oss här i skolan ;) Men iaf dem kommer snart hem :D Sofia ska iaf köpa ett par converse till mig :) Jag tror jag vill ha vita. Eller nej jag VILL ha vita :) Nej nu ska jag ta lite påskmust och lägga mig och kolla på tv :) Bloggar mer imorgon :)


1.




2.



3.



Jag tycker att dem var snygga :) Hoppas att det finns vita i min storlek :)

Emma och Sofia ha det bäst i Turkiet och bara extra till oss i svergie... ;)

Film

Det gick inte att bädda in filmen men ni får väll gå in på youtube och kolla
http://www.youtube.com/watch?v=9bPTZ3hiTws

Det är våran svenskalärare som är med på filmen. Anders...

Mat,dusch SOVA :D

Hejsan :) Har precis kommt hem från träningen, jag cyklade... :( Men aja nu är jag iaf hemma :D Ska snart äta och sen duscha ;) Imorgon är dte en vanlig tråkig skoldag... Och sen på kvällen INNEBANDY :D :D :D Det är den sista träningen för den här sesongen.. Det är föreldrarmatch :D Haha mamma ska vara med... Kommer att bli kul att tackla henne över sarjen, stavas det så? ;) Nej nu ska jag äta så vi ses ;) Herrå :)

Bilder från Sälen


















Ja det var lite bilder från sälen, det blev tyvärr inga från backen...

Idrott

Godmorgon! :) Idag så är det idrott... Vi ska ha orgentering, stavas det så? Aja skit samma... Jag tycket att det är ganska kul, men det finns ju såklart roligare sporter! ;) Åhhhh.. Nej jag har ju  PH- samtal idag, vilket betyder att jag måste stanna till klockan 3.... Tråkigt värre. Igår så var jag och mamma på ikea, En hel vagn gick till tallrikar,glas,bestik ocg kaffemuggar till mammas jobb. Dem har byggt om och vill ha lite nytt ;) Och sen en vagn hem till oss :) Hittade 2 lampor till mitt rum, en musmatta och en pall, som jag kan lägga träningsklder på som jag ska ha nästa dag :) sen så hjälpte jag mamma och ta in tvätten, fixade mitt rum och sen var klockan halv 11. Bara läggdags. Just det igår så sjusade vi hem Erika... :'( Eller inte hem utan vi möttes halvvägs :) Saknar henne redan... <3

Nej nu måste jag fixa iordning mig, så vi ses ikväll :) Herrå

Sälen

Godmrgon :) Förlåt för den jättedåliga uppdateringen...... Men jag har ju vairt i Sälen och åkt skidor typ hela dan så då har jag inte orkat blogga på kvällen... Men nu är jag hemma och kommer att börja blogga varge dag :D

Jag kan ju berätta lite om hur det har gått xd

Fredag:

Ja det var ju första dagen vi åkte skidor... Först så gick vi och hämtade skidorna vi hade hyrt. Jag hade min kusins gamla Skidor och pjäxor, så jag hyrde bara en hjälm. Sen när vi kom till backn så skulle jag sätta på mig skidorna, och då var dem för stora, asså skidorn var för stora för pjäxorna. Då blev jag SKITAGR för det var asvarmt och vi hade äntligen kommit till backen, nej men då fick man gå tillbaka och hyra ett par skidor. Aja tillslut kom vi till backen. Jag hade ju inte åkt skidor på typ 5-6 år sen så jag kom ju inte ihåg någe. Så jag började i barnbacken, eller man kan nästan inte kalla det backe den vär ju nästan slät xD HAHAHAHAHA jag ramlade i barnbacken XD Gud så pinsamt... Sen efter typ två åk så gick vi till stolsliften för vi skulle upp och åka dem stora backana, Jag var livrädd för att åka liften och för att åka ner för backen, för ja kunnde inte stanna eller svänga XD Men vi tog oss upp och så, gick bra men att komma ner gick inte lika bra xD Jag ramlade sen när jag kom upp på bena så lika snabbt låg jag på marken igen... Hahaha det gick sämst. Skidorna bara åkte i kors och jag bara ramlade. Så det tog kanske en halv timma minst att komma ner xD Aja den dagen räknades inte, för jag skulle ju bara "lära" mig att åka skdor.

Lördag:

Ja på Lördan så gick det mycket bättre! Jag ramlade kanske bara 3 gånger per åk xD Haha men på kvällen eller eftermiddan så åkte jag flera gånger utan att ramla :D Så stolt! Sen tog vi en jättekonstig väg hem genom skogen typ, haha mamma ramlade 2 gånger, och jag ingen :D

Söndag:

Då åkte vi lite på morgonen och jag ramlade inte en ända gång :D Sen så vid lunch så åkte vi hem...


Haha det blev en massa om fredagen men sen orkade jag inte skriva xd


Jag och Erika efter en dag i backen


Haha jag testar Erikas linne, Skit i min mín


Erika plattar håret, och e solbränd

Fler bilderkommer sen för att internet laggar nu.... Herrå :)

|\| @ T @ L I £ & £ R I K @



Haha en "väldigt fin" video på mig och Erika... Ja som sagt väldigt bra redigerat. *host* Tror jag satte någe i halsen! Haha..
Lång bilresa och bilen helt fullpackad... Fick knappt plats med mina ben xD haha och då ska man inte prata om den "stora" ytan min stackars hund fick xd Som ni såg på videon så var det ganska trångt. Nu måste jag och Erika sova vi ska upp klockan kvart i åtta imorgon.. För att åka skidor :D Men först måste vi åka och hämta ut dem och ställa in dem jag ska ha ;) Sen är det bara mot backen ;) Man kan se liftarna från alla fönster på ena sidan av "huset"! Men et finns knappt någe snö kvar.. Eller jo såklart att det finns i backarna men inte i alla! Och inte på marken mellan liftarna :( Väldigt mysig och stor stuga :D nej nu blir det bara felstavat hela tiden så jag ska nog sova nu... Bloggamer imorgon, då får ni nog en till *host* bra video xd

Äntligen :D

Nu är min älskade kusin här :D Hon kom vid lunch ;) Snart ska man ta och packa! Har inte tagit fram något :P Imorgon typ vid lunch så åker vi till sälen :D Kommer att ta massa bilder och filma ;) Så det kommer nog film eller bilder ;) Nej nu ska jag ta och packa så jag har det gjort ses senare ;) herrå :)

Orka

Hejsan, idag kommr jag inte att blogga så mycket. Jag orkar inte...

3:a bilden

En bild i din familj.


Jag ,"brorsan" och "syrran"  för typ 3 år sen ;)

vad ska man säga? Det är inte mina riktiga syskon!
Plastsyskon? nej det är jju människor inte plast
Låsassyskon? Nej dem finns på riktigt

så vad ska man säga?


Bilder till förra inlägget


Frida dricker mjölk ♥


Jag hoppar stutsmatta ;)


väldigt ljus blomma :S

Mums ;)

Hejsan svejsan :)

Idag så åkte jag och pappa till IKEA där jag fyndade lite saker ;) Jag köpte en matta, tvbänk och lite små saker till mit skrivbord ;) Nu börjar mitt rum bli riktigt fint! Sen så har jag plockat massa festingar, stavas det så? aja ni vet väll dem där äckliga små krypen som älskar att suga blod, dem är det :S Jag tog bort typ 10 stycken på en av mina katter och eftersom att hon är så duktig och ligger still och inte springer iväg när man har tagit en så fick hon en bur med mjölk. Hennes favvo!! Haha efetr en liten stund så gick jag och kollade om det fanns någe kvar men den var helt tom, det syndes inte äns att den var använd :P Igår så satte jag och pappa upp min stutsmatta :D Jag är fett grym! Kan göra volter och landa på fötter men jag kan bara frammåt ;) Sen igårkväll så spelade jag och pappa kubb, jag vann ju såklart :D Men pappa var fett sur en timme typ :P Dålig förlorare ;) nej nu ska jag gå upp och fixa det sista på mitt rum ;)

Erika kommer inte idag bara för att hon ville vara hemma :( men jag tror hennes mamma skjusar´hit henne på Onsdag ;)
Nej nu måste jag gå!

Herrå :)

2:a bilden

En bild på dig själv...


Soligt :D

Hejsan :)

Idag så kom pappa och hämtade mig, jag har varit hos mamma för att pappa var borta i fredags ;) När vi kom hem så var det jättefint väder! Det är därför jag inte har bloggat någe idag! Imorgon kommer älsklingen Erika hit. Min farfar ska till örebro och lämna en bil till André (Det är min kusin, erikas brorsa alltså) och då tar han med Erika :) Imorgon kanske jag och pappåker till Ikea, ska köpa en ny tvbänk,matta och lite saker till mitt skrivbord ;) Man vill ju ha lite fint när man ska få storbesök ;) Nej nu ska jag spela lite xbox och sen äta ;) Vi hörs mer sen :)

Herrå :)

1:a bilden

Någon du umgås väldigt mycket med.



Sofia bannybulla coolingen makaron ♥

Listan

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket.
2a bilden: En bild på dig själv...
3e bilden: En bild i din familj.
4e bilden: En bild på dig själv.
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
7e bilden: En person som du saknar.
8e bilden: Någon i din släkt.
9e bilden: En person du kan berätta allt för.
10e bilden: En bild på din vardag.
11e bilden: Du och någon klasskompis.
12e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
13e bilden: En bild på dig när du var liten.
14e bilden: En bild på dig själv.
15e bilden: En person som betyder mycket för dig.
16e bilden: En bild på din fritid.
17e bilden: En person som är snygg.
18e bilden: En bild på dina närmaste.
19e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
20e bilden: En bild på en tid du saknar.
21e bilden: En bild från i somras.
22e bilden: En bild som gör dig glad.
23e bilden: En person som alltid gör dig glad.
24e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
25e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
26e bilden: En tokig bild.
27e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
28e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
29e bilden: En ovanlig bild.
30e bilden: Den senaste bilden du tog.

Ordspråk eller vad man ska kalla det



"bild" tagen från www.soffiproppl.blogg.se ;)

Gukkebulla & Bannybulla


Soligt :)

hejsan nu har jag precis kommit hem till Sofia :) Jag vet inte vad vi ska göra men vi MÅSTE vara ute! det är jättefint väder ;) ni kommer få mssa bilder sen, herrå :)


Foto: Sofia
Kamera: Nikon D3100


Morgonwebb med Sofia ;)


Vad ska man göra klockan 07:45 ?

Hejj, eller kanske godmorgon ;) Imorse vaknade jag kvart i åtta -.- Vad ska man gör då på en morgon? :P Idag ska jag leka med Sofia. Vet inte när men nån gång idag ;) Vi ska vara hos henne och göra nånting ;) Nej nu ska jag gå upp och äta lite frukost ;) bloggar mer sen herru :)

PÅSSSSSSSKLOV :D :D :D :D

Hellu :) Idag så var jag med Emma efter skolan. Vi åkte hem till henne, och typ satt vid datan. Ehh.. ja det var det vi gjorde x) Sen kom mamma och hämtade oss och så åkte vi till City Gross ;) Emma köpte ett schabrak, och jag ingt speciellt ;) Sen på vägen hem så började vi diskutera hästar och jag saknar att rida sjukt mycket... Jag har typ ridit i... Ehhh ja typ 6 år men sen så slutade jag på ridskola för jag tyckte att jag inte lärde mig någe. Men nu saknar jag det sjukt mycket!!! Skulle vilja börja rida igen! Det är såå mysigt! :)

Nu är det PÅSKLOV!!!! :D :D Men måste jobba lite på lovet... Måste göra matte steg 11... Annars så kommer jag att ligga fett mycket efter i matte x) Och det vill jag ju inte ;) Sen så kanske jag ska göra lite svenska :) Men det är bra för att jag tycker att det är kul ;)

Imorgon så ska jag "leka" med Sofia. Haha Sofia tyckte att det lät s töntit att säga "va" Så jag frågade om vi skulle säga lka i stället och det tyckte hon lät bra x) Så imorgon ska jag och Sofia leka. Sen på söndag kommer pappa hem :D Han har varit i typ? jag vet inte vad det hette men det var i ett annat land. Asså det var på semester ;)

Och sen typ detbästa på torsdag så ska jag åka till typ sälen med älskade kusinen Erika och åka lite skidor ;) Ska bli jättekul! :D

Nej nu tror jag att jag ska kolla lite på tv och sen slagga ;) Är sjukt trött. Eller nej det är jag inte x) Nej kanske inte sova men kolla på film och kanske vara lite social på msn ;) Bloggar mer imorgon, herrå :) Nu orkar jag inte läsa igenom om jg har skrivit fel någonstans så det kanske är lite små fel på vissa ställen x)


...


Där va bilderna från igår ;) Hann inte fixa dom, så dom bev inte så fina!

Nu sa jag dra till skolan... Hoppas ni får en bra dag :) Herrå :)

Fota :)

Hejsan :) Haha kolla jag skirer inte med fetstil :P Jag brukar göra det varge dag. Idag i skolan så redovisade jag Svenska och Spanska, Jag fick VG på svenskan och G på spanskan. Men man kan bara på G på spanska ;) Jag tycker att det känndes väldigt bra! Karolin vi måste göra steg 7 tillsammans oxå! Vi var bäst! Kom hem för inte så länge sen, tror jag skagå ut och fota lite :) Det är 15 grader hemma hoss mig! Såg några fina blommorpå vägen hem ;) Om det blir någr fina bilder så lägger jag upp dem senare ;) Herrå :)

Stan ;)

Hejj :) Idag har jag varit på stan med Emma :) Köpte några tröjor :) Sen stressade man hem och bytte om till fotbollskläder. Hann precis. Annars hände det inget speciellt i skolan eller för övrigt ;) Det här köpte jag :)



Jadet var väll det, eller nej den här tröjas som är själv köpte jag i en till färg :)
Det fanns inga bilder på nätet på alla kläderna så det fick bli lite skabbiga bilder... Nej nu ska jag gå och kolla på film :) Men vi ses väll imogon :) Herrå :)


Planerna för imorgon ;)

Hejsan, här kommer planerna för imogon :)

ojj, den blev suddig. Men aja man ser iaf vad det står ;) Bilderna får ni så fort jag har fått dem av Emma :) Vi tog dem med hennes kamera ;) Nej nu ska jag sova, jag är astrött. Herrå :) 

Hos emma ;)

hellu :) nu äe jag hos Emma,hon sitter och äter. Vi har varit på stan och ätit b&j, det var gratis :D haha Emma tog 3 stycken. Sen tog vi bussen till Emma. Vi var i typ en lekpark och fotade lite ;) Vi ska snart ut igen :D Kommer massa bilder ikväll :) Nej nu ska Emma bara äta klart sen så drar vi ut nånstans ;) Herrå :) 

Tillbaka :)

Hejjjjjjjjj :D dte var sjukt länge sen :( Cupen gick sådär, vi kom 2:a. Vi åkte ut på straffar.. Men nu ska vi prata om någe roligare ;) Idag var jag i skolan, haha nej det var ju ännu tråkigare! Vad ska jag säga? Har ju inget att berätta! :( Eller kanske idag SKA mamma boka stuga i sälen :D Älsklingen ska ju md såklart :)

Asså jag har inget att skrva om... Vad tycker ni att ja skriva mer om eller något nytt ämne kanske ;) Komenera gärna :D

Nej men nu har jag nog inget mer att säga... Så herrå ;)

Hejj, då är man på väg till stället vi ska...

Hejj, då är man på väg till stället vi ska äta sen är det bara att ladda om till semifinal:-D


Muuuums....

Tjenixen;) Just nu sitter jag i min älskade soffa och kollar på "Du är vad du äter". Idag så var ja i skolan, inget vi behöver prata om ;) Efter skolan åkte v till det nyöppnade City Gross, köpta två choklakakor för 20:- ;) Sen he och börja packa lite :) Jag är typ klar, jag har packat det jag behöver :) Sen så var jag ju till Saila för hon fyllde år ;) Vi spelade lite fotboll och körde dunkkuragömma xD Nej nu måste jg pack klart allt för det har jag inte tid med att göra imorgon! Det vart en lite dålig uppdatering men jag skrev ju massa igår ;) Vi hörs kanske i lite små inlägg i helgen :) Herrå :)

3 saker om mig ;)

Hejj igen -.- Haha det här blir det sista inlägget för idag! Just nu sitter jag i soffan och kollar på 122-poliser :D Det är fett bra! Idag eller jag kanske ska säga sen jg bloggade sist så har jag och min kusin varit ut och sålt majblommor ;) Fick 2 kronor av bonden i dricks xD

Så där ser den ut för er som inte visste ;)


Tre saker ni kanske inte visste om mig:

♥ När jag blir stor vill jag bli polis :)
♥ Jag ÄLSKAR munkar, allså dem man kan äta xD
♥ Jag väljer julmust/påskmust före cola ;)


Nytt ;)


Haha mitt fjärde inlägg för idag xD men det är bara för att jag hr så tråkigt!! Där ser du vad som e nytt ;)


Normal?


Jag just nu ;) Lika normal som vanligt :P

Imorgon ska jag till min extra mamma eller vad fan säger man xD Asså min pappas nya tjej! Aja skitsamma jag ska iaf dit för at hon fyller år ;) Sen ska jag nog hem och börja pack vi åker ju på fredag efter skolan :) Haha vad bra då kan jag inte stanna kvar om jag ite blir klar med mina arbetsupgifter! :D Nej så ska man inte tänka, men det gör jag :D Nu kom det lite skit imellan mn jag ska ju åka på fredag, då kanske ni tänkar vart ska hon dåe?
Jo jag ska åka på en innebandycup i örebro som heter Örebrocupen :) Det ska bli grymt kul :) Och vi ska ju vinna oxå ;) Det skulle vra en bra avslutning på säsongen :D Våran första match är klockan typ 10 på fredag kväll -.- Jag kommer inte kunna blogga så mycket eftersom att jag inte tar med datan för att vi bor ju på en skola och den kan bli stulen då ;) Men jag kanske kan mobilblogg alite men ni kan nte räkna med att det blir så mycket! Men ni får stå ut! :) Får ju blogga massa sen när jag kommer hem ;) Nej nu ska jag kolla lite på tvn och sen vet jag inte vad jag ska göra... Men iaf herrå :) 
 

-Jag vill ju vara med, piper Sara ;)

Då har man varit ute och fotat lite, det blåste ganska mycket så det vart inte sån lång stund ute ;) Det blev heller inga riktigt bra bilder som jag vart stolt över men ni kan ju få se några som jag tog ;)





Ja såklart ska sara vara med på bild xD
Men hon e så söt så jag kan inte låta bli att fota min lilla älskling ;) <3

Vårkänsla

Hejsan :) Nu känns det som om våren är på väg :D Det är så skönt ute! Solen lyser och snön är nästan borta. Om det bara skulle vara vindstilla skulle jag vara ute dygnetom närstan xD Har presic övertalat min kusin att börja blogga igen! Så jag tycker att ni kan kika in på den oxå ;) www.eriky.blogg.se !! Nej nu tror jag att jag ska gå ut och fota lite ;) man får passa på när solen lyser oc det ä varmt klockan fem på kvällen ;) Bloggar lite mer när jag kommer in, och om det blev några bra biler får ni se dem oxå ;) Herrå :) 

Dagens outfit

Hejsan :) Eller man kanske ska säga godmorgon ;) Haha det är typ den första gången jag gör ett inlägg på morgonen. Men man kan ju passa på nu när man har lite tid över ;) Snart så drar jag till skolan sen eftr skolan så drar jag till mamma för innebandyträningen börjar klockan 5 tror jag. Och då hinner  jag inte hem till pappa imellan. det är den ända innebandyträningen den här veckan. Sen så på fredag så åker vi till Örebro :D Ska bli grymt kul! och vi skavinna hela skiten! :D Nej nu ksa jag kolla lite på tv innan pappa kommer och hämtar mig ;) KANSKE bloggar mer ikvälll. Herrå :)




  
Vi slänger in en liten dagens outfit ochså ;)
Jeans - H&M
Linne Kaphal, stavas det så? nej men skit samma
Tröja - Samma som linnet ;)

V A R N I N G ! ! !



Ägarna till veterinärkliniken hade glömt att låsa dörren. Natten till lördag tog sig en eller flera gärningsmän in i kliniken i Backaryd i Ronneby kommun. En sak försvann ur medicinskåpet – avlivningsvätska.
Nu vill polisen gå ut med en varning så att vätskan inte kommer i omlopp.

– En hel flaska stals, och när så liten mängd räcker för en dödlig dos är det ganska mycket, säger Helena Ralmark.
20 milliliter kan döda Bara 20 milliliter räcker för en dödlig dos. Vätskan är knallblå.
– Vi vill varna för det här, så det inte kommer ut på en fest eller något, säger Helena Ralmark.
Vad personen i fråga ska göra med vätskan är oklart. Det har skett tidigare stölder i Sverige då just avlivningsvätska försvunnit. I samband med inbrottet i Backaryd stals även växelkassan och en mobiltelefon.

Källa: Expressen




!"#¤%&/()=?

Hejan :) Imorse var jag iväg på innebandymatch ;) Vi vann med 3-0. Efter matchen åkte vi till max sen sa jag till pappa att vi skulle åka förbi Team sportia för att min kompis sa att det var 30% på allt, så vi åkte dit. Jag var mest ute efter att hitta en ny toolbag förmin andra är för liten. Jag hade kollat en del på nätet och hittat en som jag tyckte var snygg,bra pris och perfekt xD Och vad är det som hänger på väggen och bara skriker "Ta mig" Jo min toolbag :D Så jag bara sprang dit och sa till pappa att den skulle jag bara ha! Men jag hade ju inga pengar... Så jag sa till pappa att han kunnde få pengar sen när jag hade råd, och han gick med på det :D Så nu sitter jag här med min nya fina toolbag :D



Nu ska jag kolla på körslaget och så ;) herrå :)

Sofia vs Erika xD haha nejdå

Hejsan :) Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men jag har hafft fullt upp ;)

Jag var i skolan idag sen åkte vi till mamma och hämtade sakerna och sen hem. Efter ett tag kommer kusinen Emil över. Vi spelar lite biljard och sen så klär vi ut oss och typ sminkar oss xD Han såg ut som en tjej! Min kamerasladd ligger tyvärr kvar hon mamma så ni kan inte få några bilder :( 
Nu ska jag fortsätta chatta med älskade Erika och Sofia ;) <3 Herrå :)

RSS 2.0