Glad midsommar...

På er allihoppa :) Idag så var jag och pappa på Ö&B. Köpte en jättefresbee och en annan grej som är askul. Bilder kommer senare. Om en timme så kommer "tåget" som går ner till hagen :) Där blir det väll lotteri, tipspromenad och dans runt stången :) Jättemysigt! Bilder kommer ikväll. Eller det kanske blir imorgon vi ska köra femkamp ikväll :D Nej nu ska jag gå och hjälpa pappa med fikat :) Ha en toppen dag! :D


En liten skabbig webbkamerabild ;)

Dagen outfit är iaf
Rött linne- JC
Vit kofta- Gina
Vita tränings shorts- ?

Kvällspromenad

Tjenare!

Kom nyss ut ifrån duschen. Ja och mamma skulle gå ut med hunden men det slutade med att ha familjn gick till en fotbollsplan som ligger jättrnära! Idag så har jag packat allt som jag ska ha med til pappa + till NILS LIDEHOLMSCUPEN :D Ska bli grymt kul! Tagga nu tjejer nu ska vi vinna!!!! Vi åker buss dit med p98 -.- Men aja, det är ju mysigt att åka tillsammans hem laget ;)

Imorgon kommer pappa och hämtar mig tidigt så ska vi typ åka till maxi och sen hem så vi hinner till hagen :D Där vi bor är det midssomarfirande i en gammal hage ;) Riktigt mysigt faktiskt!

Nej nu ska jag packa klart det sist och sen så går jag och lägger mig! Imorgon får ni massa bilder, lovar ;)

Natti natti


T J E N I X E N ! Nu har vi precis varit ...

T J E N I X E N ! Nu har vi precis varit ute i stugan en snabbis, nu ska man och äta nånstans :-)


Objektiv

Juste, jag kom på att jag inte hade berättat att jag har köpt ett nytt objektiv :D Ett telezoom ;)

Så här ser det ut :)



B I L D B O M B

Hejsan svejsan, jag slänger upp bilderna idag istället.




















6e bilden

En bild som du aldrig lagt upp


Från skolavslutningen :)

Kommer så småning om...

Ojojoj var jag är duktig på att uppdatera! Haha, men aja... I helgen så följde Sofia med ut till stugan. Vi hade jättemysigt! Bada, fiska, åkte båt, fota, gunga xD Sen så var det ju Aroscupen i helgen oxå, Sofia följde med och fota på 2 matcher tror jag ;) Tack Sofia! :D Vi vann alla matcher i gruppen, och vann gruppen men sen så åkte vi ut på straffar i kvartsfinalen. Men det var ju tack vare dommaren som vi förlrade. Men aja, sånt är livet! GIF vann iaf, Grattis.

Idag så ska jag bara chilla, kolla på tv, redigera bilder och sen så får ni nog en bildbomb så småning om ;)

Sen imorogn så ska jag följa med Emma till stallet, ska fota när dom har dressyrtävling :)

Nu ska jag äta frukost och sen sätterjag igång och redigera bilder :) Ses senare :)

5e bilden

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Min lilla älsklingsfru! Vi har JÄMT askuuuuligt tillsammans! Hoppas att
vi kan va snart! Älskar dig Bannybulla! (L)


Min OTURSDAG!

Tjenare ;)

Ja den här dagen har väll inte varit så där toppen direkt!

 Det började men att jag skulle ut och fota för en stund sen, så jag gick ut och så lajag mig ner på gräs mattan och tog ett foto, meninnan jag hann se fotot så såg jag en svart klump på armen som rörde sig. Jag hade lagt mig i ett myrbo.... Det kryllade av myror på mig. Jag fick PANIK! Så jag gick in oc sa till pappa, då känner jag hur en jävla skitmyra bitr mig i armen. Jag säger till pappa att han ska följa med ut och se. Sen när vi är ut på gården, då finns inte det där myrbot! Så han gick in igen men jag gav inte upp. Jag letade, och letade. Tillslut hittade jag myrboet, men et var ju jättefå myror där då... Så pappa tror inte på mig xD

Jag ryser fortfarande när jag tänker påp det, jag har hittat en ny sak med mig själv, JAG HATAR MYROR!
Sen gick jag in för att ta av mig allt och hoppa in i duschen så att jag inte har en ända myra på mig! Då hittar jag en fästing på magen, en liten jävel. Fyfan! Vad vill alla äckliga kryp?

USH!....

Hoppas pappa börjar med maten snart ;) Det blir tacos :D Hejdåå ;)

4e bilden

En bild på dig själv.

Som ni ser så fortsätter ja med listan där jag är,jag kanske inte komma lägga upp e bild från listan varge dag utan det blir nån gång ibland då när jag har lust ;)


Hahahahahahhahaah XD
Bjuder på bilden! Den är fån när jag va med Erika i sälen :)

S&M - Rihanna



Lunch med Emma

T  J E N I X E N !

Vaknde tidigt imorse, tror klockan var 7 eller någe sånt när pappa åkte och jag gick upp. Sen har jag kollat på tv, och nu webbar jag med E M M A. Jag ha precis ätit lunch och Emma äter sin tacos nu ;) Jag och Tova skulle bada idag men det kanske skulle börja regna så vi tar det en annan dag ;)


Emma äter sin tacos ;)

Emma "Dansar" eller vad gör hon?

Ema dricker päron soda

Sista bilden på sötaste Emma! :D

Frågestund :D



Jag tycker att vi kan köra en liten frågestund, det var längesen ;)

Jag svarar på frågorna troligen på Fredag ;) Fråga så mycket ni vill :D

3 Pictures




I´m back

Tjenixen! Nu har jag haft ett litet "uppehåll" från bloggen. Bloggpaus om du vill kalla det de, men nu är jag iaf tillbaka :D Det var ju slutet av terminen och träningar och mycket matcher. Men nu ligger jag ju bara i soffan och chillar på dagarna, så då kan jag ju lika bra börja blogga igen :D



Idag så ska jag väll bara chilla :D Så skönt med sommarlov! Ingen träning ikväll heller...:( Ska väll kolla på nån film, gosa med kissarna och blogga såklart;) Pappa kommer hem vid 4, så då måste jag väll hitta på någe ;)

RSS 2.0