Ny blogg...

Hejsan hoppsan, jag har startat en ny blogg som heter www.natalieu.webblogg.se så ni kan ju kika in på den i stället ;)

Hjälp mig!...

Hallöj...

Jag har bestämmt mig för att jag ska börja blogga igen, men jag vet inte om jg ska börja blogga påden här bloggen igen eller om jag ska göra en ny blogg. Jag gillar den här designen men inte mitt namn, lillaeilatann, vem kommer ihåg det? Så vad tycker ni, snälla hjälp mig! :)


Tjeeenare, jjust nu sitter jag i bilen, är...

Tjeeenare, jjust nu sitter jag i bilen, är kanske en halvtimme eller någe sånt kvar :-D varmt är det oxå... Nu ska jag sätta på lite bra musik, så är vi snart framme, nu är det redan 2 sms :s Bloggar mer när jag kommer fram :-)


Bäst update'

Haha ja man är ju bäst på att uppdatera! haha -not-. Nu sitter jag iaf här med en kompis från min förra skola :) Ikväll så bär det av till Örebro :D Ska till värdens bästa KUSIN :D Ska vara där hela veckan ;) Kommer att bli skit kul! Ni får räkna med dålig uppdatering och mycket bilder :)

Nu ska vi gå ut, men jag lovar att blogga mer idag! :)

7e bilden

En person som du saknar


Haha fin bild på Karolin, men det spelar ingen roll! Hon är otroligt snäll och söt och roling och... Jag prkar inte rabbla upp allt, men du är Underbar Karolin! <3


Stan idag :)

Hellööj :)

Snart så drar jag ner på stan med Lisa :D Vi ska äta där och så. Kommer väll hem i eftermiddag då jag loggar mer :) Kanske kommer upp något mobil inlägg oxå :)

Ha det bra :)

Tillbaka efter cupen :)

Tjenixen :)

I Söndags så kom vi hem från valdermarsvik och det var jätteskönt :D Vi kom tvåa... Det avgjordes på straffar. Men dommaren sög ju kuk som vanligt -.- Men aja sånt är livet och man får leva med det ;) Vi hade det iaf jättemysigt och en kväll var det disco ;) Det hände en del och det var två italienska? lag där och dom var ju helt galna :P

Igår så sov jag till klockan 5 o.O Fattar inte hur det kunde hända! Så jag fick ju inget gjort igår :(
Idag var jag ed mamma till jobbet ;) Och så nyss fixade jag Spotify Premium :D Fett chill ;)
Imorgon så ska jag draner på stan med Lisa :D

Några bilder som mamma fotade under cupen kommer senare ;)

RSS 2.0